Signaturbehandling

Signaturbehandling er en kraftig kombinasjonsbehandling som innebærer det beste innen medisinsk hudpleie i en og samme prosedyre. Alle komponentene i behandlingen blir tilpasset den enkelte og vil booste og revitalisere huden din, samt gi et raskere resultat. 

I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling, mesoterapi og microneedling, en reparerende maske og LED-lysbehandling.

Signaturbehandlingen starter med en rens og en kjemisk peeling tilpasset din hudtilstand. Så følger en mesoterapi behandling som vil tilføre huden hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter direkte i hudens mellomste lag, dermis. Etter dette gjøres en Dermapen, microneedling behandling. Behandlingen utføres i ulike hudlag for å stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen avsluttes med en maske som fukter og reparerer, samt LED-lysbehandling.  

Fordelen med å velge Signaturbehandlingen er at man får en stor synergieffekt av å gjøre disse behandlingene samtidig og man stimulerer huden både innenfra og utenfra. Det er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.