top of page

Signaturbehandling

Signaturbehandling er en kraftig kombinasjonsbehandling som innebærer det beste innen medisinsk hudpleie i en og samme prosedyre. Alle komponentene i behandlingen blir tilpasset den enkelte og vil booste og revitalisere huden din, samt gi et raskere resultat. 

I signaturbehandlingen inngår kjemisk peeling, mesoterapi og microneedling, en reparerende maske og LED-lysbehandling.

Signaturbehandlingen starter med en rens og en kjemisk peeling tilpasset din hudtilstand. Så følger en mesoterapi behandling som vil tilføre huden hyaluronsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter direkte i hudens mellomste lag, dermis. Etter dette gjøres en Dermapen, microneedling behandling. Behandlingen utføres i ulike hudlag for å stimulere til økt produksjon av kollagen og elastin. Behandlingen avsluttes med en maske som fukter og reparerer, samt LED-lysbehandling.  

Fordelen med å velge Signaturbehandlingen er at man får en stor synergieffekt av å gjøre disse behandlingene samtidig og man stimulerer huden både innenfra og utenfra. Det er en fantastisk boostbehandling både som en enkelt behandling eller som en kur for mer langvarig effekt.

bottom of page