Teosyal fillere

HVORFOR FILLERSBEHANDLING?

Etter hvert som vi blir eldre mister huden spenst og elastisitet, ansiktslinjer blir mer fremtredende og leppevolumet reduseres. Ung hud holder seg glatt og rynkefri takket være sitt innhold av hyaluronsyre. Som en del av den naturlige aldringsprosessen synker nivået av denne bestanddelen og huden mister sin evne til å absorbere vann. Dermed oppstår rynker.

 

TEOSYAL er utviklet av TEOXANE Laboratories som ble etablert i 2003 i Genève. I dag er TEOSYAL rangert som den 3. største hyaluronsyre filler på verdensmarkedet og er den filleren som øker mest.

 

TEOSYAL er en 100% ren hyaluronsyre basert filler med over 3.000.000 utførte behandlinger i Europa.

Teosyal virker gjennom å øke hudens eget forråd av hyaluronsyre.

 

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i kroppen. Det binder vann, fungerer som et smøremiddel og er svært viktig for; huden, bindevev, leddveske og øyne. Hyaluronsyre fungerer som en støtdemper i alle bevegelige deler av kroppen. Hyaluronsyre er også viktig for å transportere næringsstoffer.

 

TEOSYAL har gjort den livsviktige hyaluronsyren tilgjengelig som en gele vi trygt kan legge under huden. Når geléen injiserers i huden fylles rynkene, og huden strekkes og blir fastere. På den måten kan vi behandle rynker og furer. Med moderne teknologi tilbyr Teosyal bedre holdbarhet og større elastisitet en sine konkurrenter. Med varighet opptil 2 år.

 

Teosyal er 100% naturlig og totalt økologisk nedbrytbart. Dette betyr at produktet brukes av huden som et reservoar i form av næring og fuktighet. Resultatet varierer fra 1-2 år avhengig av hvilken behandling du velger.

 

De vanligste stedene å benytte fillere er rynker mellom øynene, rynker rundt munn, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure) og munnvikene, leppekontur og leppeforstørrelse. 

 HAMAR HUDPLEIEKLINIKK AS

St. Olavsgate 61

2317 HAMAR

 

 Tlf.: 400 01 085

E-post: post@hamarhudpleieklinikk.no

facebook.com/hamarhudpleieklinikk.no