top of page

Elixir

Elixir Cosmeceuticals er en eksklusiv kremserie med dokumentert effekt mot aldersforandringer i huden og andre vanlige hudproblemer.     Elixir sine effektive produkter og klinikkbehandlinger virker mot:

 

RYNKER - UJEVN HUDTONE - SENSITIV HUD - TØRR HUD - ACNE/UREN HUD

SOLPÅVIRKET HUD – PIGMENTFORANDRINGER - RØD OG IRRITERT HUD

 

Huden vår eldes som følge av arvelige faktorer og ytre påvirkninger. Med riktig behandling kan solpåvirket hud repareres og få tilbake sin ungdommelige glans. Kremserien Elixir bruker kun innholdsstoffer med dokumentert effekt, og utvalget av kremer gir en unik mulighet til å sette sammen et hudprogram spesielt tilpasset din hud. Klinisk forskning har vist at A-vitamin, glykolsyre (fruktsyrer) og antioksidanter bedrer aldersforandringer i huden. Elixir Cosmeceuticals serien inneholder alle disse innholdsstoffene i konsentrert form.

 

Elixir Cosmeceuticals er en serie satt sammen og utviklet av norske hudleger. Filosofien er å beskytte sunn og frisk hud, korrigere påført skade og forebygge fremtidige skader. Alle kremene kan brukes alene eller som del av et hudprogram. Et hudprogram er satt sammen slik at du får den mest virkningsfulle behandlingen.

 

For mer detaljert informasjon om Elixirs produkter, gå inn på nettsiden til Elixir Cosmeceuticals

bottom of page