top of page

Kjemisk peel

Kjemisk peeling er en behandling for generell hudforbedring, solskader, urenheter, akne og hudaldring. En kjemisk peeling består av syrer med lavere pH enn hudens egen og bidrar til eksfoliering av døde hudceller. Huden får ny glød og fukt, finere porer, mindre urenheter og en glattere og jevnere hudoverflate. På verdensbasis er kjemisk peeling en av de mest populære ansiktsbehandlingene. Grunnen til at kjemisk peel er så populært er effekten, en trygg og virkningsfull behandling.  

Kjemisk peeling av huden involverer applikasjon av en kjemisk oppløsning på huden for å forbedre solskadet hud, pigmenteringer, akne og aldringstegn. Prosedyren gir som navnet tilsier en overfladisk peel eller eksfoliering av det ytterste hudlaget. Ordet kjemisk peeling strekker seg fra overfladiske fruktsyrepeelinger for å gi huden glød, til dype peelinger mot rynker. Dybden på peelingen avhenger av type virkestoff som brukes og hvor lenge det er i kontakt med huden. Du får alltid en hudanalyse og konsultasjon først for å kartlegge hvilken peeling som passer best til din hud.

 

Hamar Hudpleieklinikk bruker produkter fra Elixir Cosmeceuticals og Innoaesthetics, Exfo-Peel og Meline.

 

Det anbefales å forbehandle huden med hjemmeprodukter for bedre og dypere resultat før man starter med kjemisk peeling.

Før behandling anbefales det å avslutte å bruke aktive produkter 3-5 dager før og bare bruke fuktighet og solbeskyttelse.

Kjemisk peeling bør kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt. God solbeskyttelse er viktig etter en peel behandling og unngå soling de første ukene etter behandling. 

Trykk på linkene under for å lese mer om de ulike kjemiske peelingene.

-

 

 

 

bottom of page