top of page

Oxygenetix

Oxygenetix er en lett pustende foundation som har 24 timers oksygenopptak for bedre heling, perfekt for alle hudtyper, men spesielt for sensitiv og skadet hud. Den har en naturlig, vakker og komplett dekkevne. Oxygenetix er testet for allergi, bakterier og sensivitet. Den er ikke- komedogensik, dvs. at den ikke tetter igjen porene. Derfor er denne sminkeserien spesielt god for de med acne- utsatt hud.

 

Oxygenetix bruker en naturlig Aloe gel-base og Ceravitae som tilfører oksygen kontinuerlig og dermed øker produksjonen av kollagen og elastin i hudcellene. Den inneholder ikke tunge oljer, alkoholer eller er tilsatt vann. I motsetning til andre sminker på markedet, er hudkremen luftpermeabel, det vil si at den lar huden puste.

 

Oxygenetix har et bredspektret fysisk UVA/UVB- solblokker uten kjemikalier, SPF 25, i tillegg er den vannfast, ja, du kan selv bade med den. Den dekker helt fantastisk, uten at man ser sminket ut. Oxygenetix smitter ikke av på klærne. Oxygenetix er FDA godkjent til bruk på sår hud - og kan av den grunn trygt brukes rett etter en kjemisk peel, injeksjonsbehandling, laserbehandling, mm.

bottom of page