top of page

INNO-EXFO Peel

Mandelsyre Peel

Kjemisk peel med mandelsyre er en effektiv behandling uten "nedetid" i form av flassing, rødhet og tolereres godt av selv sensitiv hud. Denne peelingen egner seg derfor også svært godt til behandling av hals og decolletè (brystparti) hvor huden er tynnere og mer sensitiv. Mandelsyre virker cellerfornyende, øker hudens evne til å produksere fukt og redusere rødhet, pigmenteringer og fine linjer. Mandelsyre motvirker skader forårsaket av sollys fra UV-stråler. Mandelsyre har også anti-bakteriell egenskaper og har derfor god effekt i behandling av akne. Fin for de som ikke har tatt kjemisk peel tidligere eller de som kun ønsker en lett touch up uten flassing.

Lightning Peel

Lightning peel er en unik Vitamin A peel som behandler pigmenteringer og generell en ujevn hudtone. Den passer også for de som sliter med moderate inflammert akne. En ypperlig behandling for pigmentering og for en voksen, solskadet hud.

Bio C Peel

Party peel nr. 1. Gir fantastisk glød, jevnere hudtone, mye fukt og bedre hudkvalitet. Den forebygger solskader og booster huden. Ingen flassing eller nedetid. Flott i kombinasjon med mesoterapi eller dermapen.

Mg-TCA 35

Bio-revitaliserende peel for solskader og aldrende hud. Virker oppstrammende og er effektiv på linjer og rynker. Ingen flassing eller nedetid. 

Skin Recovery 

En peel som egner seg til de som sliter med fet hud, økt talgproduksjon, tilstoppinger, betente akner. Ansikt/bryst og rygg. Åpner tette porer og reduserer urenheter. Gir jevn avflassing i løpet av ca 3-5 dager. Dette er en behandling som gjøres høst og vinter.

Ultimate eye corrector (øyepeeling)

Peel for linjer og mørke ringer rundt øynene. Reduserer aldringstegn, lysner og gir en oppstrammende effekt på huden. Ukentlig peel i klinikk over 5 uker og hjemmebehandling med Eye Revitalizing krem for et optimalt resultat.

bottom of page